Ton van Hooft

Kompas Financiën

Directeur en adviseur

linkedin-round.png

Als directeur en adviseur bij Kompas Financiën ben ik elke dag bezig om ingewikkelde geldzaken inzichtelijk te maken. Wij wijzen de weg op financieel gebied, een leven lang, van generatie op generatie. Dat doen we door optimaal informeren, adviseren en begeleiden. In gewone mensentaal, dichtbij de klant, op een persoonlijke manier. Goed en aangenaam gewoon.

De wereld van de financiële dienstverlening is voor veel mensen ingewikkeld en niet interessant of ze willen zich er niet mee bezig houden. Het is echter wel heel belangrijk om goed te weten waar je staat en wat er op je af komt. Ik zie het als mijn rol in de hele keten om eerlijk en transparant voldoende informatie zodat consumenten goed geïnformeerd beslissingen kunnen nemen.

Al sinds 1969 kunt u bij ons terecht voor uw financiële zaken: van verzekeringen tot hypotheken, van geldzaken en financiële planning tot makelaardij.

Vorig jaar zijn Van Hooft & Postema en Knops Assurantiën samen verhuisd naar een mooi en ruim kantoor in het AAG gebouw aan Het Wielsem in Den Bosch, vlakbij Orthen en niet te ver rijden van Maren-Kessel. De bundeling van krachten was meteen een mooie aanleiding om een andere naam te kiezen. Vanaf 1 januari 2019 gaan we samen onder een nieuwe naam verder en zijn we Kompas Financiën.

Contact

New Financial Activators (powered by New Financial Forum)

Willem Vreeswijk - willem@newfinancialforum.nl

Ivo Valkenburg - ivo@ivovalkenburg.nl

Phone - +31 (0) 625110037

Correspondence: Wapendragervlinder 29

3544 DL | Utrecht | The Netherlands

BTW-nummer: NL8543.91.204.B01  

KvK-nummer 61560677

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon

© 2023 by New Financial Activators 

Any Questions? Let us know!