Michael Mackaaij

nexxbiz

Waardecreatie door innovatie

linkedin-round.png

Michael Mackaaij is sparringspartner voor iedereen die een uitdaging heeft op het vlak waar domeinkennis van de verzekeringsbranche, de wet en regelgeving en (on)mogelijkheden van IT binnen een passend verdienmodel samengebracht moeten worden.

Hij is eigenaar/directeur van Verne Business Excellence uit Culemborg en nexxbiz Operations in Utrecht. Daarvoor was hij vele jaren directeur-eigenaar van het toonaangevende financieel advieskantoor MultiSafe. In die hoedanigheid is Michael in 2010 benoemd tot “verzekeringsman van het jaar”.

Verne is een IT-dienstverlener met een totaaloplossing voor het verzekeringsbedrijf.

Nexxbiz is een IT-dienstverlener met een eigen uniek Platform en kan worden ingezet om complexe IT-vraagstukken eenvoudig en beheersbaar te maken. Met name op het vlak van processen en koppelingen.

Michael is tevens voorzitter van de Stichting Contactgroep Automatisering. De stichting fungeert als centraal platform voor partijen die in overleg willen treden met leveranciers van software, die bij financieel dienstverleners wordt gebruikt. Het gaat hierbij om partijen zoals AFM, Adfiz, HDN, SIVI, Ministerie van Financiën, Verbond van Verzekeraars, etc. Meer dan 90% van het Nederlandse intermediair maakt gebruik van de software van één of meer van de bij de Stichting aangesloten leveranciers.

Verder is Michael bestuurslid van Incomfort, een (volmacht)financieel dienstverlener in de Verzuim markt.

RegisterMakelaar in Assurantiën, Register Gevolmachtigd Agent.

Contact

New Financial Activators (powered by New Financial Forum)

Willem Vreeswijk - willem@newfinancialforum.nl

Ivo Valkenburg - ivo@ivovalkenburg.nl

Phone - +31 (0) 625110037

Correspondence: Wapendragervlinder 29

3544 DL | Utrecht | The Netherlands

BTW-nummer: NL8543.91.204.B01  

KvK-nummer 61560677

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon

© 2023 by New Financial Activators 

Any Questions? Let us know!