Jack Vos

Global Goals Tribe

Entrepreneur | Business Innovator Data Science | Culture Engineer

linkedin-round.png

Een bedrijf dat niet innoveert, is als een plantje dat niet meer groeit. Het zal doodgaan. Juist de spanning tussen een zuivere intuitie en een krachtig pragmatisme is de sleutel van succesvolle innovatie. Daarbij dient sociale innovatie gelijk op te gaan met technische innovatie.

Als ervaringsdeskundige kan ik organisaties wellicht helpen bij de volgende vragen: - hoe krijg ik medewerkers mee naar de horizon die ik al zie? - hoe zorg ik ervoor dat wat wij buiten beloven binnen ook voelen en andersom? - hoe stippel ik samen met mijn team een simpele maar krachtige strategie uit? - hoe zorg ik ervoor dat mijn goede mensen niet weglopen, bijvoorbeeld omdat er technisch te weinig of te langzaam wordt geïnnoveerd? - hoe kan ik mezelf als leider het leven makkelijker maken, zodat ik meer tijd over heb voor zaken waar ik echt energie van krijg?

Ik geloof er in dat innovatie nodig is om de stap te maken van de beste "in" de wereld naar de beste "voor" de wereld. Voor mij een - zo niet ‘de’ - intrinsieke driver om waar mogelijk zelf bij te dragen aan innovatie.

Mensen kennen mij als een creatief persoon die kansen ziet of zelf creëert, ze samen met betrokkenen weet te benutten én te verzilveren. Entre-preneur betekent zoiets als entre – tussen, prendre – doen, tussen en met mensen iets doen. Dat geeft mij energie.

Contact

New Financial Activators (powered by New Financial Forum)

Willem Vreeswijk - willem@newfinancialforum.nl

Ivo Valkenburg - ivo@ivovalkenburg.nl

Phone - +31 (0) 625110037

Correspondence: Wapendragervlinder 29

3544 DL | Utrecht | The Netherlands

BTW-nummer: NL8543.91.204.B01  

KvK-nummer 61560677

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon

© 2023 by New Financial Activators 

Any Questions? Let us know!