Gary Damen

paraDIGMA Groep

Bestuursvoorzitter Nederlandse Beroepsfederatie voor Duurzame Inzetbaarheid

linkedin-round.png

Gary Damen heeft een hoger doel: heel Nederland inzetbaar maken. Hij doet dat vanuit een verbindende rol. Iedereen met vragen of uitdagingen op het gebied van inzetbaarheid kan ze bij Gary kwijt. Hij vindt altijd een oplossing.

Gary is een strategisch bedrijfsadviseur en opleider met als expertise Duurzame Inzetbaarheid en specialist op dit thema in Nederland.

Hij heeft het vermogen een brede bedrijfsfoto te maken en daardoor weet hij vaak de echte behoefte in organisaties bloot te leggen en in te vullen.

Zijn onderscheidend vermogen is dat hij de markt goed kan lezen en kan voorspellen. Dat maakt dat hij in staat is voor organisaties de juiste strategie voor te leggen, passend bij kernwaarden en doelstellingen.

Gary Damen is onder meer grondlegger van de RADI® norm (Duurzame Inzetbaarheid) in Nederland en heeft inmiddels een breed netwerk op dit thema opgebouwd.

Het thema Duurzame Inzetbaarheid plaatsen in een zakelijke context is waarom steeds meer bedrijven voor Gary Damen en zijn collega’s kiezen.

Contact

New Financial Activators (powered by New Financial Forum)

Willem Vreeswijk - willem@newfinancialforum.nl

Ivo Valkenburg - ivo@ivovalkenburg.nl

Phone - +31 (0) 625110037

Correspondence: Wapendragervlinder 29

3544 DL | Utrecht | The Netherlands

BTW-nummer: NL8543.91.204.B01  

KvK-nummer 61560677

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon

© 2023 by New Financial Activators 

Any Questions? Let us know!