Ewald Bary

Lindenhaeghe

Algemeen Directeur Opleidingsinstituut Lindenhaeghe

linkedin-round.png

Lindenhaeghe is het snel groeiend trainings-, opleidings- en exameninstituut voor financieel professionals. 6 jaar op rij zijn we uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland. Vanuit onze hoofdvestiging in Bilthoven adviseren en stimuleren we dagelijks vele financieel professionals. Met ruim 100 collega’s helpen we jaarlijks zo'n 60.000 professionals met het kiezen en volgen van een training of opleiding. Bij ons kun je terecht voor de snelste route richting gedegen vakkennis én toepassing.

Ewald Bary is ondernemend, staat voor groei op basis van intuïtie en is empathisch doelgericht.
Hij is ondernemend, doelgericht en overtuigd van de kracht en kunde van elk individu. Het individu is wat Ewald betreft zelf verantwoordelijk voor zijn ontwikkeling en succes.

Ewald ziet het als zijn rol de condities te creëren en te faciliteren om alle ruimte te geven voor ontwikkeling en verbetering. Transitie naar een onderneming waarin gewerkt wordt vanuit eigen verantwoordelijkheid. Verbetering door training en opleiding. Voorwaarde is dat duurzame ontwikkeling toegankelijk moet zijn voor iedereen.

Contact

New Financial Activators (powered by New Financial Forum)

Willem Vreeswijk - willem@newfinancialforum.nl

Ivo Valkenburg - ivo@ivovalkenburg.nl

Phone - +31 (0) 625110037

Correspondence: Wapendragervlinder 29

3544 DL | Utrecht | The Netherlands

BTW-nummer: NL8543.91.204.B01  

KvK-nummer 61560677

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon

© 2023 by New Financial Activators 

Any Questions? Let us know!