Carla Muters

Carla Muters

Dutch National Mortgage Guarantee

Nationale Hypotheek Garantie

IMG_8853.JPG

Executive director / board member and supervisor

Raad van Bestuur

linkedin-round.png
DOWNLOAD BIO

Carla Muters is bestuurder en toezichthouder in een uitdagende omgeving. Graag maakt ze organisaties succesvoller, waarbij ze gelooft in win - win voor consumenten, organisatie, medewerkers en maatschappij. Ze heeft brede kennis en ervaring met visie, bedrijfsvoering en digitalisering en zorgt voor vernieuwing en verbinding.

Carla heeft veel kennis en ervaring in de financiële dienstverlening en een aantoonbare toegevoegde waarde in het aanjagen en realiseren van vernieuwing, samen met stakeholders. Ze zet zich in voor vernieuwing en verbinding, ook bij andere maatschappelijke initiatieven, en voor bestuur en toezicht in de nieuwe wereld.

Carla is lid van de Raad van Bestuur van NHG, commissaris bij Dimpact, actief als aanjager bij NL2025 en als mentor bij UtrechtInc en NLgroeit en ze is gastdocent bij LEF. Ze is overtuigd van passie en gedrevenheid die bijdragen aan succes en ze gelooft in samenwerken en elkaar inspireren. En dan: denken, durven en doen! Graag zet ze zich in voor een betere wereld.

Carla Muters is executive director / board member and supervisor in a complex, challenging environment. She has a broad experience in leadership, business development, change and innovation in product and marketing management, communications, operations, IT and strategy. Agile and lean. Drive and enthusiasm with power in initiation and realisation. Focus on success by cooperation, stimulation and achieving results. Care to dare!